L'Institut de Formació Contínua (IL3) s'incorpora a l'acord marc d'equipament informàtic

L’Institut de Formació Contínua (IL3) s’incorpora a l’acord marc d’equipament informàtic

L’Institut de Formació Contínua – IL3, Universitat de Barcelona (IL3-UB) s’ha adherit a l’acord marc d’equipament informàtic.

Aquest acord marc, homologa els proveïdors per al subministrament d’equips informàtics d’usuari amb sistema operatiu Mac OS i iOS (Apple, Mac, iPad, iPhone) i la provisió dels serveis associats, així com també d’una sèrie d’equipament consistent en portàtils especials (ultralleugers, tàctils, convertibles) tauletes, equips de gaming, Mini PC i equips d’emmagatzematge de sobretaula (discs durs externs i servidors NAS).

L’acord marc, que s’estructura en set lots, és un complement a l’acord marc de lloc de treball, ja que permet al professorat i als investigadors de les universitats i institucions participants l’adquisició d’infraestructura TIC a través dels diferents catàlegs que ofereixen els proveïdors homologats d’una forma flexible i amb un descompte en el preu.

A més, l’acord marc permet reduir els tràmits administratius en la compra d’equipament de les universitats i altres centres adherits, alhora que millora les prestacions i qualitat dels equips de sobretaula, portàtils i d’emmagatzematge.

Amb l’IL3-UB, ja són 15 les institucions participants a l’acord marc d’equipament informàtic.

Comparteix