Publicada la Memòria d'Activitats 2019 del CRAI de la Universitat de Barcelona

Publicada la Memòria d’Activitats 2019 del CRAI de la Universitat de Barcelona

El CRAI de la Universitat de Barcelona (UB) ha publicat la seva Memòria d’Activitats 2019.

En paraules de Judit Casals, directora del CRAI de la UB, “els resultats que aquí es relacionen són el mirall de l’esforç col·lectiu de tot el personal que treballa al CRAI…”. Cal destacar en aquest exercici la publicació del nou Pla Estratègic del CRAI Iter2022. D’altra banda, s’ha dut a terme el manteniment i actualització de diversos equipaments (gràcies al conveni amb la Fundació Mir-Puig), i s’han creat nous espais de treball i noves eines.

Mencionar també, entre molts altres temes, la creació del Portal de Bibliografia recomanada, l’actualització de la Política de l’accés obert i l’aprovació de la Política de gestió de dades de recerca per part de la UB, la instal·lació al núvol del Campus Virtual, el trasllat del Centre de Digitalització a les dependències de Baldiri Reixac, la presentació oficial del Calendari del CRAI i la commemoració del 30è aniversari de la creació de la Unitat de Procés Tècnic.

Podeu consultar la Memòria d’Activitats 2019 al web del CRAI o al Dipòsit Digital de la UB.

Comparteix