RACO incorpora tres noves revistes de la URV

RACO incorpora tres noves revistes de la URV

El mes de juliol s’han fet públiques al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) tres noves revistes de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

  1. Universitas Tarraconensis. Revista de Ciències de l’Educació, publicada pel Departament de Pedagogia de la URV, tracta totes les facetes de la recerca educativa que poden contribuir al desenvolupament de les Ciències de l’Educació i conduir a la difusió de nous enfocaments de l’ensenyament i aprenentatge com a resposta als reptes del segle XXI.
  2. Universitas Tarraconensis. Revista de Filologia recull el contingut de la sèrie promoguda per la Divisió de Filologia de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Delegació de la Universitat de Barcelona, a Tarragona, que es va publicar entre el 1976 i el 1993.
  3. Universitas Tarraconensis. Revista de Geografia, Història i Filosofia recull el contingut de la sèrie promoguda pel Departament de Geografia, Història i Filosofia de la Delegació de la Universitat de Barcelona, a Tarragona, que es va publicar entre el 1976 i el 1992.

Amb aquests nous títols, ja són 520 les revistes disponibles a RACO, de 97 institucions editores participants.

Comparteix