La Societat d'Onomàstica s'incorpora a RACO

La Societat d’Onomàstica s’incorpora a RACO

El mes d’agost s’ha afegit una nova institució, amb la seva corresponent revista, al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO). Es tracta de la Societat d’Onomàstica que inicia la seva participació al repositori incorporant el seu anuari Onomàstica.

Onomàstica és una publicació dedicada a l’estudi dels noms, en el sentit més ampli de l’expressió, i s’adreça a tots els interessats i estudiosos de la matèria. La premissa de partida és que el nom és, en si mateix, un concepte interdisciplinari i que, potencialment, el seu ús és obert i pot arribar a ser objecte d’estudi des de qualsevol branca de la ciència si hi ha una voluntat expressa de posar-la en relació amb la perspectiva de l’onomàstica.

Amb aquest nou títol, ja són 521 les revistes disponibles a RACO de 98 institucions editores participants.

Comparteix