La Memòria Digital de Catalunya estrena nova imatge per facilitar la navegació a través de dispositius mòbils

La Memòria Digital de Catalunya estrena nova imatge per facilitar la navegació a través de dispositius mòbils

El repositori de la Memòria Digital de Catalunya (MDC) ha adaptat la seva imatge i funcionalitats perquè pugui ser més fàcilment consultable des de dispositius mòbils i tauletes.

Aquesta migració a un entorn responsive suposa, a més de la consulta adaptada per a dispositius portables, millores de seguretat, privacitat i accessibilitat per al repositori, així com funcions integrades per millorar el rànquing en motors de cerca.

Des del CSUC hem estat treballant per fer aquesta adaptació però també hi ha hagut molta feina per part de les institucions participants que han hagut d’adaptar la presentació de les seves col·leccions al disseny del nou entorn.

Us animem a consultar les col·leccions de l’MDC.

Comparteix