Restabliment del PUC i del servei de missatgeria

Restabliment del PUC i del servei de missatgeria

Després d’un període d’aturament de certs serveis de préstec a conseqüència de la situació de pandèmia provocada per la COVID-19 que va generar el tancament de les biblioteques, aquest mes de setembre els diversos serveis de préstec han quedat restablerts.

En concret, el passat dilluns 7 es va restablir el servei de missatgeria que s’encarrega de la recollida, transport i lliurament de llibres i altres suports documentals de les biblioteques que formen part del préstec consorciat i dilluns 14 s’ha restablert el procediment per sol·licitar-los (PUC).

Tant el servei de préstec interbibliotecari com el PUC-in situ han estat disponibles en la mesura que les biblioteques han anat obrint les portes als seus usuaris.

*Imatge de la capçalera cortesia del CRAI URV.

Comparteix