Avaluació de la ciència oberta

Avaluació de la ciència oberta

El professor de la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals de la Universitat de Barcelona (UB), Ernest Abadal, ha participat recentment, per videoconferència, en dos seminaris llatinoamericans.

En primer lloc, l’1 de setembre ha impartit la conferència: “El acceso abierto, una transformación radical de la comunicación científica”, en el marc dels seminaris “Conectados: ciclo internacional de webinars sobre investigación científica“, organitzat pel Ministerio de Educación de Perú.

D’altra banda, el 4 de setembre ha parlat en la sessió “Experiências internacionais de avaliação da ciência” del cicle “Novos rumos para o Qualis”, organitzat per Rede Tulipa i la Universidade Federal Fluminense de Brasil.

Aquesta sessió ha estat moderada per Lúcia Da Silveira, responsable del portal de revistes de la Universidade Federal de Santa Catarina, que està fent una estada de recerca a la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals de la UB.

Trobareu aquesta darrera intervenció d’Abadal en el vídeo de Rede Tulipa.

Comparteix