Celebrat el webinar dels Doctorats Industrials sobre recerca aplicada en bioinformàtica

Celebrat el webinar dels Doctorats Industrials sobre recerca aplicada en bioinformàtica

El 17 de setembre, el Pla de Doctorats Industrials (Pla DI) ha emès un nou seminari web (webinar) en col·laboració amb Bioinformatics Barcelona Association (BIB) i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).

La sessió ha estat dirigida a persones d’empreses i institucions que impulsen projectes d’innovació aplicada en bioinformàtica, a investigadors/es d’universitats, centres de recerca o centres tecnològics i a estudiants de màster que vulguin impulsar-ne un o participar-hi.

L’eix central del webinar ha estat mostrar com l’experiència dels Doctorats Industrials combinen la recerca aplicada en bioinformàtica, la retenció del talent i la innovació del teixit empresarial català en col·laboració amb el sistema de recerca del país. Un aspecte destacat ha sigut explicar de quina manera els participants es poden beneficiar dels avantatges d’aquest programa. S’han donat també els detalls sobre com Pla DI pot ajudar els possibles candidats o participants dels projectes de recerca aplicada en bioinformàtica, i sobre quines són les qüestions interessants per poder accedir als ajuts previstos.

El webinar ha comptat també amb la participació del doctor Toni Manzano (CSO de l’empresa Bigfinite Inc.) que ha explicat, des de la seva experiència en el sector, les millors eines i experiències per a innovar en bioinformàtica.

A continuació, trobareu l’enregistrament complet de la sessió:

Font i més informació: Doctorats Industrials

Comparteix