El CSUC participa a la reunió del Network Advancement Group (GNA-G)

El CSUC participa a la reunió del Network Advancement Group (GNA-G)

El 14 i 15 de setembre ha tingut lloc la reunió per videoconferència del Network Advancement Group (GNA-G), la qual ha comptat amb la participació del CSUC, qui col·labora al projecte en representació de la xarxa acadèmica RedIRIS.

En concret, Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC, acompanyada de Sonja Filiposka (UKIM/MARnet) han presentat Orchestration, Automation and Virtualisation (OAV) in GÉANT.

La presentació ha resumit el treball fet al projecte GN4-3 en orquestració, automatització i virtualització (OAV, de les seves sigles en anglès) i s’ha centrat en l’arquitectura, per intentar trobar una marc de referència comú per a totes les xarxes acadèmiques europees que pugui ajudar a la seva interoperabilitat en l’automatització de serveis de xarxa.

Comparteix