IGI Global publica un llibre sobre els serveis de recerca a les biblioteques universitàries

IGI Global publica un llibre sobre els serveis de recerca a les biblioteques universitàries

IGI Global ha publicat el mes d’agost “Cases on Research Support Services in Academic Libraries“, un recull d’experiències destacades sobre els serveis bibliotecaris de suport a la recerca de les universitats i amb un abast mundial.

El llibre és de les autores Viviana Fernández-Marcial i Llarina González-Solar i té per objectiu mostrar l’evolució i heterogeneïtat d’aquests serveis, i proporcionar a les biblioteques acadèmiques un mirada a experiències molt diferents que les ajudin a concretar línies d’actuació en aquest àmbit tan central en les seves funcions.

Per la seva part, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) aporta el quart capítol “Library research support services: the Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTech case“, en què se situa aquesta universitat com a una entitat clarament orientada a la recerca i els seus serveis bibliotecaris com a una eina de valor per a la creació, desenvolupament, gestió i difusió d’aquesta recerca.

El lector d’aquest capítol trobarà un catàleg força exhaustiu de les prestacions bibliotecàries que els investigadors de la UPC poden gaudir en l’actualitat, així com la contextualització d’aquests serveis en l’àmbit estratègic propi de la UPC i del seu Servei de Biblioteques, Publicacions i Arxiu.

Aquest quart capítol es troba en obert per a la seva lectura.

Comparteix