Reunió d’inici per a la implementació del nou sistema de gestió bibliotecària ALMA

Reunió d’inici per a la implementació del nou sistema de gestió bibliotecària ALMA

El 17 de setembre ha tingut lloc, de forma virtual, la reunió d’inici d’implementació del futur sistema de gestió bibliotecària Alma (onboarding kick-off meeting).

A la reunió, coordinada per Ex Libris, hi han assistit els caps de projecte de les universitats consorciades, de la Biblioteca de Catalunya i del CSUC, i l’equip d’implementació de projectes d’Ex Libris.

S’ha treballat el calendari, les fases i passos d’implementació, els objectius, l’organització, els equips i estructura del projecte i els canals de comunicació.

Recordem que el CSUC ha seleccionat recentment la plataforma de serveis bibliotecaris Alma, d’Ex Libris, per a la renovació de l’actual sistema de gestió bibliotecària de les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona, Politècnica de Catalunya, Pompeu Fabra, de Girona, de Lleida, Rovira i Virgili, Oberta de Catalunya, Ramon Llull, de Vic–Central de Catalunya, la Biblioteca de Catalunya i el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

Alma, servei basat completament en el núvol, facilita la gestió dels materials impresos, electrònics i digitals en una sola interfície i inclou l’eina Primo per a la cerca i descobriment dels recursos.

Comparteix