Les Biblioteques del CCUC: Biblioteca del TecnoCampus Mataró

Les Biblioteques del CCUC: Biblioteca del TecnoCampus Mataró

La Biblioteca-CRAI del TecnoCampus Mataró Maresme va obrir les seves portes el 2010 coincidint amb la inauguració del centre universitari i el parc empresarial, com a eixos del moviment econòmic, educatiu i social de la capital del Maresme.

La trajectòria es remunta amb l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, de la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Escola Universitària del Maresme, de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Actualment el TecnoCampus està adscrit a la UPF, i compta amb estudis d’empresa, tecnològics, logístics i de salut.

La Biblioteca té un fons de més de 14.000 documents en diversos suports, especialitzats en les matèries dels estudis que s’imparteixen en els centres. Ofereix diversos serveis com el PUC, el préstec interbibliotecari amb institucions del CSUC i el SOD amb altres centres.

El 2020 s’ha inaugurat el Repositori Digital del TecnoCampus on es recull, preserva i difon els actius digitals resultants de l’activitat acadèmica, investigadora i institucional del Tecnocampus. D’aquesta manera, el repositori té la voluntat de promoure l’accés lliure, permanent i gratuït als recursos de la pròpia institució.

Horari i persona de contacte

Horari: de dilluns a divendres de 9.00 a 21.00 h. En època d’exàmens s’amplia de 8.00 a 24.00 h., i els caps de setmana, de 9.00 a 24.00 h.
Persona de contacte: Elisabet Cassà (ecassa@tecnocampus.cat)
Adreça: Av. Ernest Lluch, 32. 08302 – Mataró.
Web: https://www.tecnocampus.cat/ca/biblioteca
Telèfon: 93 169 6501

La Biblioteca-CRAI del TecnoCampus Mataró Maresme està adherida al Servei de Préstec Interbibiotecari del CSUC, podeu consultar-ne les dades de contacte.

Comparteix