S'afegeixen a RACO tres revistes i dues noves institucions participants

S’afegeixen a RACO tres revistes i dues noves institucions participants

El mes de setembre s’han afegit tres revistes, dues d’elles de dues noves institucions participants, al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO).

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ja participant a RACO, ha fet pública la revista Dictatorships & Democracies: Journal of History and Culture, que edita conjuntament amb la Fundació Carles Pi i Sunyer, i que es tracta d’una publicació amb l’objectiu d’impulsar i difondre la recerca sobre les societats contemporànies en relació amb els moviments socials i intel·lectuals, i amb els processos de democratització, des d’una perspectiva comparada i transnacional. És la continuació de la revista Franquisme & Transició. Revista d’Història i de Cultura que es va publicar fins al número 4 (2016) i que també està disponible a RACO.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Arbúcies s’incorpora al repositori amb la seva publicació Col·loquis del flabiol, un recull de les comunicacions presentades al simposi amb aquest mateix nom, i que es celebra cada any a Arbúcies, per tractar com a tema principal aquests instruments i els intèrprets de flabiol i d’altres flautes amb tambor.

Per últim, l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) també s’afegeix com a institució participant a RACO amb la incorporació de la Revista del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), que és un esdeveniment acadèmic sobre Educació Superior que se celebra bianualment des de l’any 2000 i està organitzat per les vuit universitats públiques catalanes. Les publicacions també tenen una periodicitat biennal i contenen les actes dels congressos: un recull de tot el material documental que s’ha generat arran de cada congrés, incloent comunicacions presentades, conferències plenàries, seminaris específics, etc.

Amb aquests nous títols, ja són 524 les revistes disponibles a RACO, de 99 institucions editores participants.

Comparteix