La seu de Manresa de l'Eurecat es connecta a l'Anella Científica

La seu de Manresa de l’Eurecat es connecta a l’Anella Científica

Des del 7 d’octubre la seu d’Eurecat a Manresa es connecta a l’Anella Científica amb una velocitat de 200 Mbps.

Aquesta seu forma part de l’Àrea de Sostenibilitat, que conforma el quart pilar tecnològic d’Eurecat, juntament amb les àrees Industrial, Digital i Biotecnològica, per tal que la competitivitat del teixit industrial no vagi separada de l’objectiu de sostenibilitat de l’activitat.

En concret, aquesta seu realitza activitats d’R+D+I  i de validació de tecnologia per potenciar la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses (residus, energia i impacte ambiental) i per millorar la gestió de l’aigua, el sòl i l’aire, així com els recursos associats.

Comparteix