El repositori TDX arriba a les 32.000 tesis incorporades!

El repositori TDX arriba a les 32.000 tesis incorporades!

El repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX) ja conté 32.000 tesis doctorals incorporades.

La tesi número 32.000, que ha incorporat la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha estat escrita per Noelia Vilalta Setó i porta per títol Nous fenotips intermediaris basats en el model cel·lular de la coagulació com a factors de risc de trombosi venosa. El treball ha estat dirigit per Jordi Fontcuberta i Boj, Juan Carlos Souto i Jose Mateo Arrauz, i presentat al Departament de Medicina de la UAB.

L’objectiu de la tesi és la caracterització de nous fenotips eritrocitaris, plaquetaris i leucocitaris per descriure la seva associació amb el risc de tromboembolisme venós, una malaltia complexa conseqüència de la interacció de factors ambientals i genètics que molts cops es reflecteixen en els anomenats fenotips intermediaris.

Comparteix