Un vídeo explica l'eiNa DMP als doctorands

Un vídeo explica l’eiNa DMP als doctorands

S’ha publicat el vídeo “Pla de gestió de dades per a doctorands” sobre el funcionament de l’eiNa DMP, que permet redactar un Pla de Gestió de Dades (en anglès DMP, Data Management Plan) associat a una tesi doctoral, a més de poder fer-ho pels diferents organismes de finançament o col·lectius, consultar les guies i exemples, compartir els plans amb d’altres investigadors i exportar els plans amb diferents formats.

El vídeo, que conté subtítols en castellà i anglès, explica els principals motius pels quals és beneficiós fer un Pla de Gestió de Dades i ajuda als doctorands a organitzar-se a partir de preguntes específiques sobre la recopil·lació i anàlisi de les dades.

El guió del vídeo és obra de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Ramon Llull, i la producció ha anat a càrrec de La Factoria de la Universitat Pompeu Fabra.

Comparteix