Convocatòria Premis Pioner 2020 per a autors del TDX

Convocatòria Premis Pioner 2020 per a autors del TDX

El CSUC ha col·laborat en la difusió de la convocatòria dels Premis Pioner 2020 que atorga la Institució CERCA.

La convocatòria té com a objectiu distingir aquells investigadors i investigadores que acaben d’elaborar una tesi doctoral i que, basant-se en aquesta, hagin fet una proposta per iniciar o enfortir alguna tecnologia o producte que pugui tenir interès industrial o comercial, o bé que contribueixi significativament al desenvolupament de polítiques públiques.

La col·laboració per part del CSUC ha estat mitjançant el repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX), que ha permès contactar amb més de 1.000 doctors/res que disposen de la tesi consultable en el repositori i defensada entre l’octubre del 2019 i del 2020.

El període de presentació de treballs finalitza el 13 de novembre de 2020. Per a més informació podeu consultar el web dels Premis Pioner de la Institució CERCA.

Comparteix