El CSUC parla sobre les crisis i les biblioteques a l'EUROLIS Online Seminar

El CSUC parla sobre les crisis i les biblioteques a l’EUROLIS Online Seminar

El 21 d’octubre ha tingut lloc la segona sessió de l’EUROLIS Online Seminar que ha comptat amb la participació del CSUC.

El propòsit d’aquest seminari, format per tres sessions virtuals i amb el lema “How can libraries play a positive role in a crisis?”, ha estat explorar les formes en què les biblioteques poden exercir un paper vital en temps de crisi a través de presentacions amb experts europeus.

Pel que fa al CSUC, Lluís Anglada, director de Ciència Oberta, ha participat amb la seva ponència “Some thoughts and consideration on crisis and libraries” que ha comptat amb el recolzament de Lluís Agustí (Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals de la UB) i Ferran Burguillos (Consorci de Biblioteques de Barcelona).

La presentació ha mostrat a quin tipus de crisis s’enfronten les biblioteques i com han de reaccionar per seguir sent útils i rellevants.

Trobareu els vídeos de les sessions al Facebook d’EUROLIS.

Comparteix