El MNAC s'incorpora al repositori RECERCAT

El MNAC s’incorpora al repositori RECERCAT

Coincidint amb la Setmana Internacional de l’Accés Obert, el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) ha començat a participar al Dipòsit de la Recerca de Catalunya (RECERCAT) amb les seves col·leccions vinculades a les investigacions en l’expressió artística catalana.

Amb aquesta cooperació, el MNAC té l’objectiu de difondre, de forma oberta i accessible a través de la xarxa, la recerca sobre el patrimoni artístic i la visió de l’art a Catalunya; a la vegada que contribueix al desenvolupament de la seva pròpia estratègia consistent en l’obertura a nous públics, l’impuls del coneixement i la investigació, i la projecció nacional i internacional del propi museu.

Podeu accedir a totes les col·leccions del MNAC al seu espai, on s’hi aniran incorporant progressivament els documents resultants de l’activitat de recerca que desenvolupa.

Comparteix