El CEDID participa en el Primer Cicle de presentacions de Bases de Dades Catalanes de la BDC

El CEDID participa en el Primer Cicle de presentacions de Bases de Dades Catalanes de la BDC

El 23 d’octubre s’ha presentat el recurs CEDID dins del Primer Cicle de presentacions de Bases de Dades Catalanes en línia que organitza la Biblioteca Digital de Catalunya (BDC). Es tracta d’una base de dades del Centre d’Estudis sobre Dictadures i Democràcies de la Universitat Autònoma de Barcelona, format per més d’un centenar d’investigadors/es de diferents disciplines (història, filologia, politologia, comunicació, sociologia, economia o dret).

Trobareu el vídeo la seva presentació al canal de YouTube del CSUC.

Us animem a seguir les properes presentacions d’aquest cicle a través del nostre Twitter, utilitzant l’etiqueta #1erCicleBDDcat.

Comparteix