RACO identifica les seves revistes incloses al DOAJ

RACO identifica les seves revistes incloses al DOAJ

Ja està disponible al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) un distintiu per a la identificació de les revistes que formen part del Directory of Open Access Journals (DOAJ).

El DOAJ és un servei que té com a objectiu augmentar la visibilitat, l’ús i l’impacte de les revistes en accés obert. Indexa les metadades de les revistes i els articles d’investigació revisats per parells que tinguin un sistema de control de qualitat adequat sense limitacions geogràfiques, temàtiques o d’àrea.

Podeu consultar el llistat de totes les revistes de RACO que estan incloses al DOAJ. D’altra banda, també trobareu l’identificador corresponent a la part dreta dins de la pàgina principal de cada una de les revistes.

Comparteix