TSIUC'20: "Els reptes de present i futur a l'educació superior del segle XXI"

TSIUC’20: “Els reptes de present i futur a l’educació superior del segle XXI”

Ja està disponible el programa i obertes les inscripcions per a la 21a edició de la Trobada dels Serveis Informàtics de les Universitats de Catalunya (TSIUC) que enguany porta per lema “Els reptes de present i futur a l’educació superior del segle XXI” i se celebrarà el 26 de novembre de forma virtual.

Davant de la situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19, les universitats van haver d’accelerar els seus processos de transformació digital per facilitar al màxim el pas de la docència presencial a la docència a distància.

Ara, les universitats han iniciat un nou any acadèmic amb l’aprenentatge i l’experiència adquirits a corre-cuita per poder finalitzar el curs anterior, i amb nombrosos reptes per continuar construint aquesta universitat híbrida, que combina la presencialitat amb la virtualitat i que, probablement, no tornarà a ser la d’abans.

Aquesta edició de la TSIUC abordarà aquests reptes amb l’ajuda dels experts que han estat al capdavant del procés de canvi a les universitats catalanes.

Consulteu el programa i no oblideu inscriure-us!

Comparteix