El CSUC participa al RIPE 81

El CSUC participa al RIPE 81

Del 27 al 30 d’octubre ha tingut lloc la 81a edició del RIPE Meeting, que en aquesta ocasió i donada la situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19 ha estat una trobada virtual.

El RIPE Meeting és una trobada anual que reuneix operadors, proveïdors de serveis d’internet i d’altres parts interessades d’arreu del món per col·laborar i debatre sobre qüestions tècniques que afecten la comunitat d’internet.

En aquesta edició, Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC i que també és vicepresidenta del comitè de programa de RIPE, ha moderat la sessió plenària del 27 d’octubre a la tarda titulada Clouding Up the Internet: How Centralized is DNS Traffic Becoming? a càrrec de Giovane Moura (SIDN Labs).

Trobareu el programa complet amb el vídeo d’aquesta sessió i també amb la resta de presentacions i vídeos de la trobada al web del RIPE Meeting.

Comparteix