Maria Isabel Gandia, nova membre de l'executive board d'Euro-IX

Maria Isabel Gandia, nova membre de l’executive board d’Euro-IX

Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC i en representació del punt neutre CATNIX, ha resultat escollida nova membre de l’executive board en les darreres eleccions de l’associació europea de punts neutres (Euro-IX).

Junt amb el CATNIX participen a l’executive board d’Euro-IX sis membres més representants d’altres punts neutres: Andy Davidson (Asteroid), Ondrej Filip (NIX.CZ), Eileen Gallagher (INEX), Michalis Oikonomakos (GR-IX), Kay Rechthien (BCIX Board Member/ Akamai) i Nurani Nimpuno (LINX), que també ha estat escollida en aquestes eleccions.

Euro-IX, de la qual el CATNIX és membre fundador, reuneix a 71 punts neutres de tot el món. Posada en marxa el maig de 2001, té per objectiu de fer créixer, enfortir i millorar la comunitat de punts neutres d’interncanvi de tràfic (Internet Exchange Points, IXP) mitjançant la coordinació dels estàndards tècnics, el desenvolupament de procediments comuns i la compartició de diferents tipus d’informació.

Comparteix