7 biblioteques espectaculars que es poden visitar des de casa

7 biblioteques espectaculars que es poden visitar des de casa

Molts visitants regulars de les biblioteques poden trobar-les a faltar i més ara que molts espais tant públics, privats com acadèmics han tancat a causa de la COVID-19.

Tot i així, de la mateixa manera que els museus, moltes biblioteques d’arreu han creat recorreguts virtuals de 360 graus pels seus interiors. Aquestes simulacions ofereixen alguna cosa més que visites inspiradores d’aquests santuaris literaris, ja que molts cops serveixen també com a plataformes interactives que proporcionen informació sobre la història i els recursos de la biblioteca.

La Biblioteca Commemorativa Harry Elkins Widener de la Universitat de Harvard ha publicat un recorregut virtual per recolzar l’accés en línia durant aquest període de distanciament social generalitzat que ha tingut molt d’èxit. Com ella, moltes altres biblioteques han començat a fer el mateix.

A continuació us detallem, a més de la ja esmentada, altres sis biblioteques sensacionals que ofereixen recorreguts virtuals:

Font i més informació: Atlas Obscura

*Imatge de la capçalera: Admont Abbey

Comparteix