El futur de les revistes a debat en la darrera sessió de les Jornades de RACO

El futur de les revistes a debat en la darrera sessió de les Jornades de RACO

El 10 de novembre ha tingut lloc la quarta i última sessió de les “Jornades de Revistes de RACO: Qualitat i visibilitat de les revistes“, una iniciativa de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), l’AQU Catalunya, el Centre de Recerca en Informació, Comunicació i Cultura (CRICC) de la Universitat de Barcelona (UB) i el CSUC, amb el suport de ProQuest.

Així, aquestes jornades han finalitzat amb una taula rodona on s’ha debatut sobre el futur que tenen les revistes científiques i que ha comptat amb la participació de Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica de l’IEC; Joan Gómez Pallarès, director general de Recerca de la Generalitat de Catalunya; Josep Joan Moreso, president de l’AQU Catalunya, i Oriol Ponsatí-Murlà, director de la Institució de les Lletres Catalanes. El debat ha estat conduït per Ernest Abadal, director del CRICC de la UB.

La cloenda de les jornades ha anat a càrrec de Lluís Anglada, director de Ciència Oberta al CSUC, qui ha agraït la participació a tots els ponents i col·laboradors, i sobretot als quasi 200 espectadors/es per sessió que han seguit aquestes jornades en directe.

A continuació, trobareu el vídeo d’aquesta darrera sessió.

Us recordem que podeu recuperar tots els enregistraments de les sessions anteriors al canal YouTube de l’AQU i del CSUC i també al perfil de Facebook del CSUC.

Comparteix