Les aportacions de la UdG a la Setmana Internacional de l'Accés Obert

Les aportacions de la UdG a la Setmana Internacional de l’Accés Obert

En la Setmana Internacional de l’Accés Obert (Open Access Week) volem mostrar com n’és d’oberta la Universitat de Girona (UdG) a partir dels documents de recerca dipositats a DUGiDocs, el repositori institucional de la UdG, i amb les dades aportades dels recursos Web of Science (WoS) i Scopus a l’Observatori de Accés Obert.

Així, us presentem dues infografies:

  1. La publicació en obert a la UdG. Quins beneficis aporta?, que explica els beneficis que comporta l’accés obert a la comunitat. S’hi representa el nombre de documents de recerca dipositats en obert a DUGiDocs, les tipologies més dipositades, el nombre de documents que es dipositen cada any en obert i embargats a causa de les polítiques editorials i l’evolució que té la publicació en obert.
  2. L’estat de la UdG segons l’Observatori de l’Accés Obert, que mostra el seguiment de l’estat de l’accés obert a la UdG segons les dades extretes del Web of Science (WoS) i Scopus.
Comparteix