Nova funcionalitat a l’espai personal del web del CATNIX

Nova funcionalitat a l’espai personal del web del CATNIX

Els membres del Punt Neutre d’Internet a Catalunya (CATNIX) tenen un espai privat anomenat “El meu portal”. Aquesta àrea inclou eines per a comprovar la qualitat del servei, com ara un panell de monitoratge (weathermap), informació sobre el volum de trànsit, estadístiques de col·lisions i CRC, l’eina Peering matrix, el servei Looking Glass, el test de velocitat Speedtest, el node M-Lab, NDT, etc.

Ara, a més a més, ja està disponible la funcionalitat d’afegir les adreces MAC (Media Access Control o també anomenada direcció física) dels propis equips a les interfícies en els commutadors de peering al CATNIX. Aquesta nova funcionalitat es troba dins “El meu portal”, accedint des de la pestanya de dalt a l’esquerra que indica “Mac-Add”. D’aquesta manera, s’afegeix automàticament a la llista de direccions permeses a les interfícies dels membres (el procés pot portar entre pocs segons i una mica més d’un minut).

Comparteix