Sessió sobre el servei de préstec interbibliotecari d’OCLC per als col·laboradors del CCUC

Sessió sobre el servei de préstec interbibliotecari d’OCLC per als col·laboradors del CCUC

En la “Jornada CCUC 2020: projectes i serveis bibliotecaris cooperatius” que va tenir lloc el passat 30 de gener, un dels serveis del qual es va parlar va ser la integració dels registres bibliogràfics d’una institució a WorldCat per a l’ús del servei de préstec interbibliotecari d’OCLC.

Aquest servei l’utilitzen la majoria de les universitats del CSUC. Per això, el 12 de novembre Ana Fernandez i Francesc Garcia Grimau, ambdós d’OCLC, han presentat l’ILL WorldShare, en una sessió virtual adreçada al personal de 29 biblioteques especialitzades integrades al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

A la sessió s’han comentat els avantatges de tenir integrats els registres bibliogràfics al catàleg WorldCat d’OCLC, condició indispensable per a l’ús del seu sistema de préstec interbibliotecari ILL WorldShare, així com els avantatges del propi servei.

Comparteix