ESNOG celebra la seva 25a reunió

ESNOG celebra la seva 25a reunió

El 25 de novembre ha tingut lloc la primera sessió de la 25a reunió del Grupo de Operadores de Red Español (ESNOG) que enguany s’ha organitzat en forma de sessions virtuals de curta duració.

L’objectiu del fòrum ESNOG, que ha comptat amb una quarantena d’assistents, ha estat reunir operadors de telecomunicacions, xarxes acadèmiques i proveïdors d’internet per compartir experiències, intercanviar coneixements tècnics, fomentar la col·laboració i parlar en general sobre els temes relacionats amb aquesta professió.

Per part del CSUC, Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions, ha intervingut en aquesta primera sessió amb la presentació “NOC, NOC, ¿Qué herramientas tenemos por ahí?” que ha tractat sobre els resultats de la 3a enquesta del Grup d’Interès sobre Centres d’Operació de Xarxes (SIG-NOC, Special Interest Group – Network Operation Centers) de Géant sobre les eines que usen els centres d’operació de xarxa (Network Operation Centre, NOC), realitzada entre juliol i setembre de 2019 i en la qual el CSUC ha participat activament, tant en la seva realització com en l’anàlisi dels resultats.

A continuació trobareu el vídeo de la sessió:

També podeu consultar les presentacions al web d’ESNOG.

Comparteix