Reunió de la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de Catalunya

Reunió de la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de Catalunya

El 19 de novembre s’ha reunit la Comissió de Treball per al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC) amb els representants de cada universitat i centres de recerca que hi participen.

En total hi han assistit 45 persones i per primera vegada s’ha comptat amb la participació del Centre de Regulació Genòmica (CRG), l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI), l’Institut d’Investigació Oncològica Vall d’Hebron (VHIO), l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), l’Institut de Física d’Altes Energies (IFAE), l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona) i el de Lleida (IRBLleida), i l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), que són els centres de recerca més nous que s’han incorporat al Portal.

Els temes tractats han estat el repàs de l’estat actual del PRC -quant a contingut, usos, indicador de l’accés obert i darreres novetats i millores-, les accions fetes el 2020 per incorporar les dades dels centres de recerca CERCA i el PRC en forma de dades obertes i les noves propostes i actuacions de treball per al 2021.

Comparteix