El CSUC obre les XVII Jornades Expania 2020

El CSUC obre les XVII Jornades Expania 2020

El 26 i 27 de novembre han tingut lloc les XVII Jornadas Expania Virtuales del grup d’usuaris d’Ex Libris de l’Estat espanyol.

La ponència d’obertura ha estat a càrrec de Ramon Ros, director de Biblioteques, Informació i Documentació del CSUC, qui ha presentat “Acelerando la transformación digital de la educación superior“.

En aquestes jornades, diverses universitats han presentat serveis que els han permès implementar el sistema de gestió bibliotecària Alma, com ara el servei de Pasaporte Madroño per al préstec consorciat; la implementació d’Esploro per a la gestió de la recerca; l’ús de les API d’Alma i un servei de sol·licituds de digitalització en temps de pandèmia.

Per la seva part, Ex Libris ha presentat els seus productes Leganto, adreçat a la gestió de la bibliografia recomanada, i RapidILL, per a la petició d’articles digitalitzats. A més, ha explicat el seu full de ruta i ha realitzat una sessió de bones pràctiques COVID-19.

Comparteix