Celebrat el webinar dels Doctorats Industrials per a estudiants de màster

Celebrat el webinar dels Doctorats Industrials per a estudiants de màster

El 2 de desembre ha tingut lloc un webinar del Pla de Doctorats Industrials (Pla DI) , aquest cop adreçat a estudiants de màster, que ha explicat els beneficis de realitzar un doctorat industrial.

La benvinguda del webinar ha anat a càrrec del Dr. Albert Sangrà, director dels Doctorats Industrials. Tot seguit, Ainhoa Gaudes, cap de Projectes dels Doctorats Industrials, ha explicat els avantatges dels Doctorats Industrials per als estudiants i què poden fer per potenciar un projecte dins l’empresa.

Entre aquests beneficis s’ha destacat que els doctorands tenen l’oportunitat de participar en un projecte d’R+D+I que genera alt valor afegit al seu currículum, contractats per una empresa compromesa amb la innovació i la recerca. A més, estan tutelats per persones de l’empresa i de la universitat que orienten i avaluen de forma contínua els seus progressos.

Un altre benefici que s’ha mencionat és que els participants en un Doctorat Industrial treballen als laboratoris universitaris i a les instal·lacions de les empreses implicades, i reben formació complementària en matèries que són molt atractives per a les empreses. També poden realitzar una estada internacional i assistir a congressos i jornades que els aportin les relacions i els contactes necessaris per desenvolupar-se professionalment en el mateix camp.

A més, la sessió ha comptat amb un cas d’èxit conduit per la Dra. Núria Roigé, qui ha comentat la seva experiència com a doctoranda industrial a l’empresa Aigües de Barcelona.

A continuació trobareu el vídeo del webinar:

Per la seva part, el CSUC, des del 2017 i per acord del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), s’encarrega de la gestió administrativa i econòmica del Pla DI, projecte de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya amb la gestió de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Comparteix