Tret de sortida a la implementació del nou Sistema de Gestió Bibliotecària (SGB)

Tret de sortida a la implementació del nou Sistema de Gestió Bibliotecària (SGB)

El 2 de desembre ha tingut lloc el kick-off meeting d’entrada a la fase pròpiament d’implementació del nou Sistema de Gestió Bibliotecària (SGB).

De setembre a novembre ha tingut lloc la fase d’incorporació al projecte (onboarding phase) i ara s’ha entrat ja en la fase de configuració del nou sistema, preparació de les dades per a la seva migració i realització de les formacions amb l’objectiu de posar-lo en marxa el pròxim estiu.

En aquesta fase d’implementació que ara comença les institucions del CSUC disposaran d’un cap de projecte i quatre consultors d’Ex Libris amb dedicació exclusiva.

El CSUC va seleccionar el passat mes de juliol la plataforma de serveis bibliotecaris Alma, d’Ex Libris, per a la renovació de l’actual SGB de les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona, Politècnica de Catalunya, Pompeu Fabra, de Girona, de Lleida, Rovira i Virgili, Oberta de Catalunya, Ramon Llull, de Vic–Central de Catalunya, la Biblioteca de Catalunya i el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

Alma, servei basat completament en el núvol, facilita la gestió dels materials impresos, electrònics i digitals en una sola interfície i inclou l’eina Primo per a la cerca i descobriment dels recursos.

Comparteix