El CATNIX participa al Meetup de NETBcn sobre connectivitat a Barcelona

El CATNIX participa al Meetup de NETBcn sobre connectivitat a Barcelona

El 21 de desembre ha tingut lloc el panell virtual de debat “Connectivity update in Barcelona“, organitzat per NetBCN a la plataforma Meetup.

Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC i en representació del punt neutre CATNIX, ha participat en aquesta taula rodona juntament amb Norman Albi (Barcelona Cable Landing Station) i Theresa Bobis (DE-CIX).

El debat ha girat entorn a les oportunitats d’interconnexió per als operadors de telecomunicacions i els proveïdors de serveis d’internet a Barcelona amb la inauguració del nou port d’entrada de cables submarins de fibra òptica d’alta capacitat que es preveu entri en funcionament el 2022.

Comparteix