Reducció en les tarifes de l'Anella Científica

Reducció en les tarifes de l’Anella Científica

La quota d’adhesió a l’Anella Científica es redueix el 2021 per a totes les connexions. La disminució més dràstica es produeix en les connexions de 100 Mbps o menys, on les institucions pagaran un 20% menys en comparació a l’any anterior. Aquesta reducció en el preu afecta tant els primers punts connectats a l’Anella com els successius, i respon a la voluntat de continuar facilitant la feina als usuaris, especialment en un any en què les necessitats de les institucions s’han hagut d’adaptar ràpidament a les noves demandes derivades de la COVID-19.

La connexió a l’Anella Científica, la xarxa de acadèmica i de recerca de Catalunya, ofereix als usuaris bona connectivitat, amplada de banda garantida i resiliència, així com un paquet de serveis essencials per a mantenir la institució connectada i al dia, com Eduroam, el servei de temps, la possibilitat de crear circuits dedicats o les opcions de redundància. També ofereix visibilitat sobre el tràfic i els serveis a les institucions gràcies al panell de monitoratge, les estadístiques, l’SMARTxAC, etc.

Comparteix