6a edició de l’informe "Indicadors de recerca i innovació de les universitats públiques catalanes"

6a edició de l’informe “Indicadors de recerca i innovació de les universitats públiques catalanes”

L’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) ha presentat la sisena edició de l’informe “Indicadors de recerca i innovació de les universitats públiques catalanes“. Aquesta publicació, que pretén ser un compendi de les activitats dutes a terme en l’àmbit de la recerca, la transferència de coneixement i la innovació entre els anys 2014 i 2018, demostra el compromís de les universitats públiques de Catalunya de retre comptes d’aquestes activitats a la societat per mitjà d’exercicis de transparència.

En aquesta ocasió, s’hi incorpora nova informació sobre les tesis doctorals defensades (mencions internacionals i doctorats industrials), així com paràmetres respecte a l’aportació del sector privat al finançament de la recerca i indicadors de gènere addicionals. A més, es dedica el monogràfic al desenvolupament professional en el marc de l’Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors (HRS4R) a les diferents universitats.

Trobareu més informació al web de l’ACUP.

Comparteix