Més de 900 aplicacions disponibles amb UniApps!

Més de 900 aplicacions disponibles amb UniApps!

El servei de virtualització d’aplicacions i escriptoris, anomenat UniApps, ofereix a les entitats participants una plataforma que compta ja amb més de 900 aplicacions “cloudificades”.

A partir d’aquí, els participants al servei poden desenvolupar el seu propi mercat d’aplicacions amb un model d’entrega personalitzada al núvol. Segons el perfil d’usuari (docent, alumne, investigador, personal de gestió, etc.). UniApps dóna accés al programari específic que cada usuari, segons les seves característiques, pugui necessitar.

UniApps és un sistema d’entrega d’aplicacions que permet l’ús eficient de llicències i la seva compartició, la possibilitat de disposar sota demanda d’aplicacions en xarxa d’ús exclusiu per una entitat i, per exemple, l’accés a terminals en xarxa a mode escriptori. UniApps també destaca per la seva gestió eficient d’entorns BYOD (Bring Your Own Device) i per ser fàcilment integrable amb entorns de VDI.

902 aplicacions disponibles a UniApps

A més, des del 18 de gener, està disponible la nova versió del programari base d’UniApps, l’AppsAnywhere 2.10 que ofereix diverses millores, com ara el suport per a la instal·lació del Windows Virtual Desktop i del client WVD; la integració LTI amb Canvas LMS per a llistes d’aplicacions específiques del curs; la possibilitat d’accedir a la informació de la llista d’aplicacions mitjançant una API, i suport per a iOS 14, MacOS 11 Big Sur i Android 11. En aquest vídeo del webinar de Software2, proveïdor de la solució, podeu veure amb més detall les característiques d’aquesta nova versió.

Com accedir a UniApps

L’accés a UniApps pot fer-se a través d’UNIFICAT, un simple pas per obrir un ampli mercat d’aplicacions personalitzat. Actualment hi participen 7 universitats catalanes (UB, UAB, UdL, URV, UOC i UVic-UCC), però el servei està obert a totes les entitats que formen part de l’Anella Científica.

Per a més informació sobre aquest servei del CSUC, visita el nostre web!

Comparteix