El Blog d'euroCRIS entrevista al Portal de la Recerca de Catalunya

El Blog d’euroCRIS entrevista al Portal de la Recerca de Catalunya

Sota el títol “The Research Portal of Catalonia: an aggregator of research outputs with CERIF and DSpace-CRIS at its core“, el Blog d’euroCRIS ha publicat una entrevista amb l’equip del Portal de la Recerca de Catalunya (PRC).

Aquesta és la primera d’una sèrie d’entrevistes que euroCRIS mantindrà amb els seus membres durant els propers mesos. Aquestes entrevistes pretenen mantenir l’intercanvi d’informació en un moment en què la impossibilitat de celebrar actes presencials dificulta el seguiment dels desenvolupaments en curs de la comunitat.

L’euroCRIS és una institució dedicada a l’estandardització i desenvolupament de sistemes d’interconnexió entre els sistemes de gestió de la recerca (CRIS, Current Research Information Systems) dins Europa.

Podeu llegir l’entrevista completa al blog d’euroCRIS.

Comparteix