L'EUSS amplia la seva connexió a l'Anella Científica

L’EUSS amplia la seva connexió a l’Anella Científica

El 21 de gener, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) ha augmentat la seva velocitat de connexió a l’Anella Científica de 100 a 200 Mbps.

L’EUSS és una escola d’enginyeria creada l’any 1994 per la Fundació Privada “Rinaldi” que ofereix estudis universitaris especialitzats en el camp de l’enginyeria i, en particular, de les enginyeries industrials, amb graus en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria Elèctrica, Enginyeria Mecànica, Enginyeria en Organització Industrial, Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica i Enginyeria d’Automoció.

A més ofereix la doble titulació de grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica més Enginyeria Mecànica, i màsters universitaris i propis.

Comparteix