L’Hospital Universitari Vall d'Hebron es connecta a l'Anella Científica

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron es connecta a l’Anella Científica

El 21 de gener, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH) s’ha connectat a l’Anella Científica amb una velocitat de 500 Mbps, compartint punt d’accés amb el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el complex més gran de Catalunya i un dels més grans de l’Estat espanyol. Porta més de 60 anys oferint atenció sanitària d’alta complexitat des d’un hospital públic, universitari i comunitari. Es troba ubicat a Barcelona i està format per: l’Hospital General, l’Hospital Infantil, l’Hospital de la Dona i l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Des de les seves instal·lacions també es treballa per la recerca, la docència i la innovació.

L’HUVH està present en 10 xarxes europees de referència (ERN) en malalties minoritàries. A més, disposa de 26 acreditacions CSUR com a hospital de referència, reconeixement que garanteix la qualitat, seguretat i eficiència en l’atenció sanitària d’alta complexitat que el defineix.

Comparteix