El CSUC presenta el repositori PADICAT a la jornada sobre preservació de webs de Brasil

El CSUC presenta el repositori PADICAT a la jornada sobre preservació de webs de Brasil

El 2 de febrer, el CSUC ha participat en la jornada “Arquivamento e Preservação da Web – Trocando experiências” que s’ha celebrat de forma virtual i ha estat organitzada per la Rede Cariniana de Brasil.

En concret, Ricard de la Vega, coordinador de Càlcul i Aplicacions al CSUC, ha presentat el repositori Patrimoni Digital de Catalunya (PADICAT), un arxiu web que captura, processa i dóna accés permanent al patrimoni digital de Catalunya. Captura el domini .cat i d’altres agents productors de pàgines webs catalanes. Inclou també monogràfics sobre esdeveniments públics que tenen lloc en aquest territori.

Posat en marxa el 2005, PADICAT és una iniciativa de la Biblioteca de Catalunya que compta amb la col·laboració tècnica del CSUC.

A continuació trobareu el vídeo complet de la jornada:

Comparteix