Celebrada la reunió anual del grup de treball de Mendeley

Celebrada la reunió anual del grup de treball de Mendeley

El 8 de febrer s’ha celebrat de forma virtual la reunió anual del grup de treball de Mendeley, on s’ha revisat la feina feta durant el 2020 i els objectius proposats per al 2021.

De l’any 2020 s’ha fet menció de l’activitat del grup en la llista de correu electrònic que, com és habitual, ha resultat molt útil. També s’ha parlat de l’organització del taller de “Revisió sistemàtica amb Mendeley i Google Forms” impartit per Ramon Benito, de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, i celebrat el mes de juny.

Els objectius acordats pel grup de treball per al 2021 han estat: ampliar el coneixement en l’ús de les eines Zotero i EndNote Web, i conèixer el perfil dels usuaris que utilitzen Mendeley, ja que el propòsit és arribar a tots els perfils d’usuari i potser el que cal fer es ampliar les eines que s’ofereixen.

Enguany, la coordinació del Grup de Treball Mendeley CSUC recau en la Universitat Illes Balears i en la Universitat Ramon Llull.

Comparteix