Presentat el model de treball i plataforma de l'editorial gold Frontiers

Presentat el model de treball i plataforma de l’editorial gold Frontiers

El 10 de febrer s’ha organitzat un seminari en remot amb l’editorial de publicacions científiques d’accés obert Frontiers, per tal de conèixer la seva plataforma i model de treball a través d’una demostració del seu funcionament.

Així, s’han mostrat quins són els fluxos de treball que porta a terme Frontiers i els seus models de pagament. També s’ha exposat la voluntat de l’editorial de contribuir a posar a disposició lliure el màxim coneixement possible. Han seguit el seminari representants de les universitats del CSUC.

Aquesta actuació segueix les recomanacions per a la promoció de l’accés obert aprovades el 2020, d’entre les que hi figura: negociar acords de subscripció per posar en obert el màxim nombre d’articles possible. Per això, s’han establert negociacions amb Frontiers, que ja el 2019 se situava com a editor amb més articles publicats en accés obert, per tal d’arribar a un acord que permeti assolir aquests objectius i augmentar la visibilitat i l’abast dels investigadors i la recerca duta a terme per les universitats.

Comparteix