Ampliació de l'emmagatzematge del GEPA

Ampliació de l’emmagatzematge del GEPA

Fins ara, el magatzem GEPA tenia deu dels dotze mòduls disponibles equipats amb prestatges. Però recentment s’ha dut a terme la instal·lació de noves prestatgeries a l’onzè mòdul, fet que permetrà ampliar la capacitat d’aquest dipòsit cooperatiu amb gairebé 1.600 metres més de prestatges.

Es tracta d’una sala situada a la segona planta, amb una superfície de 300 metres quadrats, que s’ha equipat amb prestatgeria metàl·lica de Mecalux, que va ser l’empresa guanyadora de la licitació duta a terme pel CSUC.

Aquesta ampliació fa que el GEPA arribi a disposar de gairebé 22.000 metres de prestatges. Un cop s’arribi a la capacitat màxima prevista, es calcula que el magatzem donarà cabuda a uns 40 quilòmetres de documents de les biblioteques.

Els nous prestatges del GEPA.

Els nous prestatges del GEPA.

Comparteix