Ampliació a 5 Gbps del “Servei d’Accés Directe” de l’Anella Científica

Ampliació a 5 Gbps del “Servei d’Accés Directe” de l’Anella Científica

El 4 de febrer s’ha ampliat la velocitat de connexió del servei d’accés a internet de l’Anella Científica per a institucions no afiliades a RedIRIS de 2 a 5 Gbps.

Es tracta de la connexió del Servei d’Accés Directe (SAD) que l’Anella Científica té amb el seu proveïdor, Orange, per a les institucions adherides a l’Anella però no afiliades a la xarxa de recerca estatal RedIRIS, com per exemple els parcs científics i tecnològics o les institucions de l’àmbit universitari, de recerca o societat de la informació que vulguin hostatjar o allotjar els seus webs o servidors que no hagin de sortir per RedIRIS.

Els usuaris d’aquest servei compten amb una connexió de backup amb Altecom i també es beneficien de la connexió directa amb altres operadors, ISP i xarxes de continguts, gràcies a l’enllaç de l’Anella Científica al punt neutre CATNIX.

Comparteix