Científics de l'IRB ballen per la recerca biomèdica

Científics de l’IRB ballen per la recerca biomèdica

Aconseguir diners per a la investigació del càncer, l’Alzheimer i la diabetis. Amb aquest objectiu, científics de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB), institució usària del CSUC, s’han posat davant les càmares per ballar al ritme de Save and Sound (Sans i estalvis) i llançar, així, una campanya de micromecenatge que vol explicar els reptes científics i la raó de ser d’aquest centre. Ho han fet a través d’un vídeo musical, amb un llenguatge clar i directe, transcendint els circuits científics i institucionals en els que s’acostumen a moure els centres de recerca.

Per cada clic o visionat d’aquest vídeo a la plataforma YouTube, els patrocinadors de l’IRB Barcelona faran una donació a la recerca. També es pot fer un microdonatiu directament a través de la seva pàgina web, o bé enviant un sms al 28014 amb el missatge IRBBarcelona, a través del qual el centre rebrà una donació íntegra d’1,20 euros destinada a investigació.

Les coreografies dels científics de l’IRB s’alternen amb missatges sobre reptes clau de la investigació del càncer i les metàstasis, l’Alzheimer i la diabetis.

Comparteix