Oberta la licitació per a la contractació conjunta de gas natural

Oberta la licitació per a la contractació conjunta de gas natural

El CSUC ha publicat la licitació per a la contractació centralitzada del subministrament de gas natural per a 18 institucions organitzades en el grup de compra GAS CSUC-2015, per un import anual de 4,6 M€ (IVA exclòs).

Es tracta de 262 punts de subministrament amb un consum anual de més de 95.000 MWh, per als quals s’han fet dos lots, un d’alta i un de baixa pressió per aconseguir la màxima concurrència. Els interessats podran presentar-se a un sol lot o bé als dos, però la seva oferta sempre haurà de comprendre tots els sublots del lot escollit.

Els preus seran indexats amb revisió trimestral. Amb l’objectiu d’obrir el concurs als diferents productes existents al mercat, els licitadors podran triar el sistema d’indexació. Per poder comparar-los, s’ha establert una fórmula que aplicarà els índexs actuals al consum històric i que permetrà calcular en línia el preu mig ponderat de cada lot.

El CSUC penjarà al perfil del contractant tota la informació i explicacions pertinents, així com un simulador del resultat de cada lot per assegurar la màxima certesa en la valoració.

L’actual grup de compra està format per la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Lleida, la Universitat de Girona, la Universitat Rovira i Virgili, la Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya, la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona, el Parc Científic i Tecnològic de Girona, els Col·legis Majors Penyafort-Montserrat-Llull, el Centre de Recerca en Agrigenòmica, el Col·legi Major Sant Jordi, el Parc Científic de Barcelona, la Fundació Centre de Recerca en Sanitat Animal, la Vila Universitària UAB, l’Institut de Ciències Fotòniques i el Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.

La preparació d’aquesta licitació, un treball col·laboratiu que continua la tasca iniciada pel grup de compra UAB-2013, s’ha dut a terme gràcies a les valuoses aportacions dels tècnics experts en la matèria i gestors del contracte a les institucions participants, així com amb l’assessorament dels experts en energia i eficiència energètica de Bioquat.

Comparteix