Participació a l'11è TF-NOC Meeting

Participació a l’11è TF-NOC Meeting

El passats 21 i 22 d’octubre ha tingut lloc l’11è TF-NOC Meeting, que s’ha celebrat en aquesta ocasió a Madrid, a la seu de la xarxa acadèmica i de recerca estatal RedIRIS.

Aquesta trobada, organitzada per TERENA, aplega gestors de xarxa del Task Force for Network Operation Centres, TF-NOC. El TF-NOC és un grup de treball del programa tècnic de TERENA que té com a objectiu ésser un fòrum obert perquè els principals gestors dels NOC intercanviïn coneixements, fomentin el desenvolupament i millora dels Centres d’Operacions de Xarxes (NOC), principalment dins la comunitat acadèmica i de recerca.

L’obertura d’aquesta onzena edició del TF-NOC Meeting ha anat a càrrec de Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del CSUC i membre del comitè directiu del TF-NOC, qui ha realitzar un resum de l’activitat portada a terme perl grup de treball i un repàs a l’agenda d’aquest esdeveniment.

Durant els dos dies de durada d’aquest TF-NOC s’han pogut seguir diverses presentacions que han mostrat experiències i eines relacionades amb els NOC, les seves funcions, fluxos de treball, procediments i millors pràctiques. Per part del CSUC, la seva cap de Comunicacions, Maria Isabel Gandia, també ha realitzat una presentació sobre les eines de monitoratge del Consorci amb una demostració pràctica del seu ús i funcionament.

Comparteix