Celebrat el 25è Euro-IX Forum

Celebrat el 25è Euro-IX Forum

Del 27 al 28 d’octubre ha tingut lloc el 25è Euro-IX Forum, de l’European Internet Exchange Association o Associació de Punts Neutres Europeus Euro-IX, que s’ha celebrat aquest cop a la ciutat de Bucarest, a Romania.

En aquesta trobada s’han mostrat interessants presentacions sobre les eines disponibles per als punts neutres, com ara el punt neutre CATNIX, que gestiona el CSUC; treballs de recerca realitzats sobre els punts neutres; problemes quotidians en la seva gestió; patrons de tràfic als punts neutres durant esdeveniments esportius, entre d’altres.

B08IfXXCEAAm4kE.jpg_large

El CSUC ha participat activament en el grup de treball sobre el valor dels punts neutres, on s’ha constatat que, depenent de l’entorn, els valors poden ser molt diferents d’uns punts neutres a altres (econòmics, logístics, tècnics…) i que, a més, poden canviar amb el temps. Aquest grup de treball continuarà la seva tasca per intentar consensuar uns criteris comuns sobre què vol dir valor per als punts neutres.

A més, dins l’Euro-IX, el CSUC pertany al Benchmarking Club Team, que prepara el qüestionari que després responen tots els punts neutres participants i que serveix com a referència per estudiar els diferents tipus de punts neutres i el seu funcionament.

Comparteix